Til dig som ønsker noget unik


Er du ude efter en kreativ løsning der er skræddersyet til dig og din bolig? Søe Bygs visuelle forståelse, tekniske snilde og snedkeruddannelse sikre dig en kvalitetsløsning, som du ikke finder andre steder.

Netop kombinationen af faglig dygtighed med dyb viden om materialer og øje for æstetik og design - gør at Søe Byg får flere og flere af denne type opgaver.


Når vi bygger unikt hos Søe Byg, går efter den helt rigtige løsning til dig. Det vil sige at fokus er på dine behov og husets udtryk og stil.

Ofte vælger kunder en unik løsning til indbygget opbevaring, renovering af gamle bygninger, hvor der med fordel kan udføres snedkerarbejde for at bevare husets sjæl - eller til dig som ønsker sig noget helt skræddersyet og unikt snedkerarbejde, som løfter din bolig til nye højder.


Specialopgaver

Unikke løsninger forudsætter kombinationen af visuel forståelse, teknisk snilde og viden om materialer krydret med en dygtig håndværker
der ser flere løsninger end begrænsninger. Netop dette findes i Søe Byg. En specialopgave behøver ikke nødvendigvis at være helt vildt dyr. Det hele afhænger oftest af hvor mange mandetimer der går i den enkelte opgave.

Her under ses eksempler på udførte opgaver som specialtilpasset opbevaring, vildmarksbad, plankebord, brændeskjuler, radiatorskjuler, havehus - alle er helt unikke og lavet specielt efter den enkelte kundes hus og ønsker.

Kontakt

Søe Byg Tømrer & Snedker
Tlf.: 22 28 88 56

mail@soebyg.dk


Gunderupvej 4,
9640 Farsø

CVR-nr.: 32698832



Indhold

Åbningstid

Mandag - Torsdag kl. 07.00 - 17.00

Fredag kl. 07.00 - 16.00


Søe Byg glæder sig til at høre om dine bygge-drømme. Uanset om det er nybyg, ombyg, tilbyg, renovering eller en specialopgave der skal snedkeres. Hos os kan du altid få et uforpligtende tilbud på en konkret opgave.

Copyright © 2021 Søe Byg

Design og udvikling Acaao