Før du vælger gulv

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at vælge lige netop det rette gulv til dine behov og din smag. Derfor kan du læse her om forskellige gulve – så du kan vælge, hvilken type gulv der passer til dig. Dit valg af gulv afhænger, ud over smag og behag, også af, hvilke funktioner rummet har. Er der stort slid,  er det et gennemgangsrum, er der risiko for at spilde uheldige materialer på gulvet

Et trægulv er levende

Et trægulv kan være mange forskellige ting – plankegulvparketgulv eller fliser. Søe Byg går efter FSC mærkede og fra bæredygtig produktion.
Træ er et levende materiale, og du kan derfor ikke forudse gulvets udseende 100% - den samme type trægulv kan variere meget i udseende.  Der er forskel på, hvor slidstærke træsorterne er - jo hårdere træet er, jo mere slidstærkt og jo færre ridser.

Laminat er slidstærkt

Laminatgulve er et slidstærkt alternativ til trægulve. Laminatgulv kan du få i alle farver, mønstre og sammensætninger. Laminatgulve er lavet af imprægneret papir, der er presset sammen under højt tryk til en stærk overflade, der er næsten uimodtagelig overfor ridser. Et laminatgulv er ikke ret tykt og er derfor velegnet, hvis du skal lægge et nyt gulv oven på et gammelt.  Laminatgulve kan holde i mange år uden det store slid, dog kan dybe ridser ikke fjernes igen. I modsætning til et godt trægulv, kan du heller ikke slibe laminatgulvet, når det bliver slidt, men skal skifte hele gulvet.

Kontakt

Søe Byg Tømrer & Snedker
Tlf.: 22 28 88 56

mail@soebyg.dk


Gunderupvej 4,
9640 Farsø

CVR-nr.: 32698832Indhold

Åbningstid

Mandag - Torsdag kl. 07.00 - 17.00

Fredag kl. 07.00 - 16.00


Søe Byg glæder sig til at høre om dine bygge-drømme. Uanset om det er nybyg, ombyg, tilbyg, renovering eller en specialopgave der skal snedkeres. Hos os kan du altid få et uforpligtende tilbud på en konkret opgave.

Copyright © 2021 Søe Byg

Design og udvikling Acaao